GRUPPETIMER

Løping på mølle

LØPING

Trening på tredemølle er en god og effektiv treningsform.

Her vil du garantert få opp pulsen.

Timen er basert på en god oppvarming, intervaller og nedtrapping. Du løper selv i den farten du ønsker.

En gøy time, hvor du garantert vil komme i bedre form.

  • Løpegruppa Facebook
Roing

RO/STYRKE

En kombinasjonstime av kondisjon og styrketrening.

Roing gir lav belastning på ledd og muskulatur, og samtidig gir treningen god kondisjon og aktiverer både bein, sete, rygg, mage, armer og skuldre.

Denne treningsformen gir høyt kaloriforbruk da man arbeider med hele kroppen, og spesielt ved høy intensitet.

  • Roklubben Facebook
Spinning

SPINNING

Spinning er fantastisk kondisjonstrening. Pulsen øker voldsomt og holder seg høy i lange perioder. Du vil oppleve at et par vintermåneder med spinning gir en merkbart bedre form. Spinning er også perfekt til intervalltrening.

  • Spinningsgruppa Facebook
TRX/slyngetrening

TRX/SLYNGETRENING

Trening basert på bruk av egenkroppsvekt som belastning.

Garantert effektiv trening enten om du vil bli sterkere, øke din prestasjon i idrett eller bli kvitt langvarige smerter og plager.

Treningen gir økt muskulær kontroll og stabilitet.

Tabata trening med stang

TABATA

Trening bestående av korte og svært intensive arbeidsperioder, korte pauser, og øvelser for hele kroppen. Oppbygningen ligner litt på intervalltrening, der innsatsen er svært høy når det virkelig gjelder.

Styrketrening med strikk

CORE&MOBILITY

Spesifikk trening for mage og rygg. Timen avsluttes med bevegelighetstrening og uttøyning. Faomroll/grid brukes i timen.

Zumba instuktører

ZUMBA

Morsom time inspirert av latinamerikansk musikk og dans. Hver sang har sin koreografi med lettlærte trinn. Dynamisk og enkel dansetime der treningsglede står i fokus.

Styrke for voksne

STYRKE FOR VOKSNE

Styrke for voksne er en funksjonell og helhetlig time som passer for voksne i alle aldre. Man styrker muskulatur, skjelett og ledd, forebrygger livsstilssykdommer og bidrar til å få en enklere hverdag. I timen brukes det vekter, manualer, stepkasser og matter.

Easyline trening

EASYLINE

Sirkeltrening på apparater i egen sal. Du får balansert trening i utholdende styrke og kondisjon. Passer for alle, trente og utrente.

foam-roller-foam-roller-exercises-foam-r

GRID/FOAMROLL

Triggerpunktmassasje hvor du bruker en massasjerull på ulike deler av kroppen. Løser opp knuter og øker blodsirkulasjonen i muskulaturen. En fin time for restitusjon av såre muskler. Styrker også kjernemuskulatur. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KURS

 
Siste dag i mnd.jpg

TRYGG TRENING

Er du 15 år og har lyst å trene hos oss? Kurset "Trygg Trening" går ut på og sikre at du som ungdom får grunnleggende opplæring i trening og kosthold. Som ungdom er det viktig å ikke overbelaste kroppen, men å trene målbevisst og realistisk i forhold til dine mål. Etter gjennomført kurs kan du melde deg inn hos oss og delta på alle gruppetimer, Samt trene på egenhånd.

Kurset koster kr. 700 og betales i resepsjonen. Påmelding er bindende. 

Våre personlige trenere holder kurset og vil sette opp et tidspunkt som passer. Kurset må ha minimum 2 deltakere.