PERSONLIG TRENER

 
Sister versjon.jpg

Solveig Haugen

Personlig trener 

       93 49 24 97

       91 91 77 77

Jeg er utdannet personlig trener og kostholdsveileder hos Active education. Jeg har også kursing som coach innenfor livsstilsendring, i tillegg til en bachelor som Vernepleier. Jeg har flere års erfaring som personlig trener og treningsveileder og har jobbet som gruppetreningsinstruktør hos Gym36 i 6 år.

Som personlig trener er jeg opptatt av at trening skal være gøy, motiverende og at det skal bli en del av en livsstil. Ikke noe man føler man må, men noe man ønsker å gjøre. For meg handler trening om å investere i nåtiden og i fremtiden. Det handler om å gjøre hverdagen lettere og derfor er jeg opptatt av å ha en balanse mellom styrketrening, utholdenhetstrening og hvile.

Jeg er blid, energisk og opptatt av mestring hos mine kunder. For meg er det viktig at kundene mine føler en ivaretakelse, trygghet og at terskelen for å komme på gymmen er lav. Å trene og det å være utenfor sin egen komfortsone skal være gøy og meningsfylt!

Line Nilsen.jpg

Line Susann Nilsen

Personlig trener

      47 66 70 56

      91 91 77 77

Line er sertifisert personlig trener gjennom Active Education, og utdannet og autorisert Fysioterapeut fra Storbyuniversitetet OsloMet (tidligere: høgskolen i Oslo og Akershus). I tillegg har hun studert idrett på Norges idrettshøgskole. Line har en genuin interesse for trening og kosthold, og har mange års erfaring med styrke- og utholdenhetstrening.

 

Med en allsidig idrettsbakgrunn fra både fotball, håndball, turn, svømming og padling har hun god kompetanse på mange felt. De siste årene har Line fokusert mest på styrke- og utholdenhetstrening, men hun har også god kunnskap og erfaring med balanse- og bevegelighetstrening. Line har i den siste tiden engasjert seg mye i gruppetrening og synes det er fascinerende å se hvordan det å trene med andre nesten gir dobbel effekt. Det er helt fantastisk hva trening kan gjøre med kroppen vår – både fysisk og psykisk!

 

Line legger opp individuelle treningsprogram som passer for akkurat deg og dine mål. Treningen skal være trygg og sikker gjennom god oppfølging, slik at man forebygger skader. I tillegg skal treningen være morsom, utfordrende og gi deg mestringsfølelse!

 

Utdanning:

  • Personlig trening utdannelse gjennom Active Education.

  • Årsstudium i idrett og samfunn fra Norges idrettshøgskole.

  • Bachelorgrad i fysioterapi fra storbyuniversitetet OsloMet.

 

Kurs og sertifiseringer:

  • Oslo: TRX suspension course (sertifisert TRX instruktør).

  • Oslo: Baisball RAW course (sertifisert basisball RAW instruktør).

  • Oslo: ”Styrke i gruppe” via NIH (sertifisert instruktør for styrketrening i gruppe).

  • Oslo: ”Gruppetrening basis” via NIH (sertifisert gruppeinstruktør).

Eirik Gusdal.jpeg

Eirik Gausdal

Personlig trener

      40 55 16 78

      91 91 77 77

Eirik Gusdal er utdannet Personlig Trener og kostholdsveileder gjennom en Bachelor innenfor Idrett, helse og ernæring hos Universitet i Sør-Øst - Norge. 

 

Som Personlig Trener har Eirik et ønske om å skape trygge treningsrammer for sine kunder, jobbe målretta og hjelpe deg til å yte maksimalt på trening. Eirik har et mål om å kunne gjøre sine kunder "komfortable utenfor komfortsona". 

Utdanning:

  • Bachelor i idrett, ernæring og helse fra Universitetet i Sør-Øst-Norge

ida portrett.png

Ida Susanne Bjerva

Personlig trener

      90 21 97 07

      91 91 77 77

Ida er utdannet personlig trener gjennom Akademiet for personlig trening. Hun har også vært idrettssoldat i Forsvaret, og jobbet flere år som instruktør på Gym36. Styrketrening og kroppsbygging er hennes store lidenskap og dette har hun drevet  aktivt med i 8 år. Hun blir motivert av å både se og føle hva trening gjør med kroppen og ønsker at flere skal oppdage denne treningsgleden. Føler du deg bra, har du det bra. Samtidig brenner hun for å formidle hvor lite avansert det kan være med både kosthold og trening. En sunnere livsstil kan alle få til, ved hjelp av bare små justeringer og gode rutiner i hverdagen.  

 

Med Ida som PT, kan du forvente å ha det gøy, men samtidig bli pushet ut av komfortsonen. Du vil få maksimalt ut av tiden du har betalt for, og øktene vil være effektive og nøye planlagte etter dine mål. Ida er opptatt av at du skal lære mens du trener, og hennes langsiktige mål er at du til slutt skal inneha nok kunnskap til å klare deg selv- og samtidig føle deg trygg på trening.

Nora Bastesen.jpg

Nora Bastesen

Kroppsscanning | Fysioterapaut

      90 70 16 40

      noba@online.no

Nora er utdannet fysioterapeut med videreutdanning i Helse- og Fitnessfag.

Til daglig jobber hun med hjelpemidler for funksjonshemmede.

 

På Gym 36 har hun timer hvor hun kan gi råd og veiledning innen livsstil, kosthold, trening, ergonomi og fysioterapi. Et populært verktøy Nora bruker er den medisinsk godkjente Kroppskanningsvekta Tanita som skanner fett, vann, vekt og muskelsammensetning. Dette kan være en fin motivasjon og sjekk på hvordan vi er satt sammen og hvordan utviklingen er.

 

Se oppslag ved Gym 36 for dager og tider til scanning eller treningsveiledning.

For mer informasjon klikk her. 

IMG_4973.JPG

Ivar M. Vatne

Fysioterapaut/Manuellterapeut

      99 45 71 45

      ivar.m.vatne@gmail.com

Ivar er utdannet fysioterapeut og manuellterapeut med tilleggsutdannelse i medisinsk treningsterapi og klassisk engelsk osteopati 1977-1980.  Han tok videreutdanning i abdominal, cranio - sacral  og generell osteopati 1989 – 1995 ved International College of Osteopati.  Godkjent spesialist Manuell Terapi i 1996.  Han har lang erfaring i faget både fra sykehus og i privat praksis fra 1974 - 2018.  Han startet og ledet Grimstad Klinikken AS frem til høsten 2018.

Han har generell idrettsfaglig bakgrunn fra 1970 og har vært aktiv i flere idrettsgrener med lang erfaring i idrettsskade behandling.  Han har også i mange år drevet med trening av hjerte- og lungepasienter samt belastningstrening.

Han hjelper deg med dine plager og smerter i muskler og skjelett med en grundig undersøkelse og deretter eventuell tilpasset behandling:  Massasje, idrettsmassasje, manuell behandling, laserterapi og annen terapi samt instruksjon i trening av  skade eller smertefullt område.

 

Ivars hjelp – din innsats!     

 
 
 
 
 

PRIS PT

 

ORDINÆR 60 MIN

1 TIME

fra 700,-

3 TIMER

fra 1995,-

(665,- pr. time)

5 TIMER

fra 3150,-

(630,- pr. time)

10 TIMER

fra 5950,-

(595,- pr. time)

20 TIMER

fra 11 200,-

(560,- pr. time)

EKSPRESS 30 MIN

Treningserfaring

1 TIME

fra 450,-

3 TIMER

fra 1283,-

(428,- pr. time)

5 TIMER

fra 2025,-

(405,- pr. time)

10 TIMER

fra 3825,-

(383,- pr. time)

20 TIMER

fra 7200,-

(360,- pr. time)

DUO - 2 PERSONER 60 MIN

1 TIME

fra 900,-

3 TIMER

fra 2565,-

(855,- pr. time)

5 TIMER

fra 4050,-

(810,- pr. time)

10 TIMER

fra 7650,-

(765,- pr. time)

20 TIMER

fra 14 400,-

(720,- pr. time)

Våre personlige trenere står alltid til rådighet, kontakt oss i dag!